THIS=US event management

info@this-is-us-events.nl

Voor vrouwen die van vrouwen houden

Download de nieuwste NIEUWSBRIEFWelkom_files/Nieuwsbrief%20oktober%202019.docx
Meld je aan voor de Nieuwsbriefmailto:info@this-is-us-events.nl?subject=Graag%20ontvang%20ik%20de%20nieuwsbrief

Ook dit jaar weer een groot vrouwenfeest tijdens Roze Zaterdag in Gouda 23 juni 2018. Dit jaar hebben we de hand weten te leggen (met dank aan het bestuur van Roze Zaterdag 2018) op Poppodium SO WHAT !! een geweldige feestlokatie, en daar zijn er in Gouda niet zo veel van, waar we 400 bezoekster binnen kunnen laten ;-) Kaarten zijn vanaf nu te koop. (Klik op de Ticketlink !!) doe je voordeel en koop snel je Early Birds. Je kunt ook via de achteromroute bestellen.

Natuurlijk hebben we overdag ook een Meetingpoint. Deze is gehuisvest in ZOET & ZALIG. Daar is een zeer bijzonder mooie en grote binnentuin waar we wat activiteiten voor jullie proberen te organiseren. In het Meetingpoint kun je plassen (niet onbelangrijk) iets eten en drinken maar bovenal natuurlijk elkaar ontmoeten en even chillen. Het Meetingpoint wordt gefaciliteerd door THIS=US en Travel Women.

Let op. Nog nooit zal het OV zo goed geregeld zijn. Omdat er die dag geen treinen rijden wordt er zoveel aan gedaan om dit te compenseren dat het nog nooit zo goed geregeld zal zijn. Let op de website van RZ 2018. Ook zullen er extra parkeergelegenheiden worden aangelegd met pendelbussen ;-)

https://www.facebook.com/events/359616881120317/

SO WHAT

ZOET & ZALIG