Voor vrouwen die van vrouwen houden

EVENTS

TICKET
THIS
=US

TICKETS.html
HOMEWelkom.html
Contactmailto:info@this-is-us-events.nl?subject=Mail%20Me
Line-UPLine_UP.html
Foto’sMijn_albums/Mijn_albums.html

WAT-WANNEER-WAAR-VOOR WIE


THIS=USevents organiseert grote feesten voor vrouwen die van vrouwen houden. Na de successen in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Nijmegen zullen we dat ook gaan doen in andere steden zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Breda, Den Bosch, Maastricht, Zwolle, Leeuwarden en Groningen. We hebben er zin in !!

Door bij voorkeur locaties te zoeken waar twee dansvloeren zijn kunnen we meerdere muziekstijlen bieden. Zo kunnen we afwisselende muziek bieden en ook een brede doelgroep bereiken. THIS=US is er voor alle leeftijden.


ORGANISATIE THIS=US


THIS=USevents is organisatorisch ondergebracht bij Travel Women-Events. Brenda Oosterbaan is het gezicht van THIS=USevents, TWINparties Utrecht en KRIJG’Tvrouwenfeesten.


In het dagelijks leven is zij manager binnen de GGz-zorg. Het organiseren van feesten en evenementen loopt als een rode draad door haar leven en ze heeft dan ook heel wat feesten georganiseerd.

Voor de festivals op Lesbos is Brenda de rechter hand van Travel Women bij het organiseren van de events.Er is geen relatie met het Lesbisch Magazine

THIS=US events is in 2011 ontstaan bij de lancering van het glossy magazine Z|Z THIS=US (voorheen Zij aan ZIJ) en is in april 2012 los komen te staan van het magazine Z|Z THIS=US / Zij aan Zij.

THIS=USevents is een zelfstandige event-organisatie en dus niet meer verbonden aan een magazine. Het THIS=US magazin dat indertijd heeft bestaan heet weer zoals vroeger: Zij aan Zij.


Tot ziens op onze feesten

Marleen Baerveldt (Travel Women) &

Brenda Oosterbaan

 
Geen_Emails.html
Contactmailto:info@this-is-us-events.nl?subject=Mail%20Me
TICKET
THIS
=US

TICKETS.html